Every day I'm tumblrin'

Jag blir sämre och sämre på att uppdatera denna bloggen men bättre och bättre på att uppdatera min tumblr. Eftersom jag inte vill spamma denna bloggen med all Sherlock som ockuperar mitt huvud för tillfället så är det bäst att inte blogga alls.

Huvudsaken är att livet går bra, skolan har börjat igen och det känns riktigt bra för första gången på länge. Det bästa denna veckan var en bake-off hos två tjejer i klassen som gjorde två olika sorters morotskaka och vi fick rösta på den som var godast. Idag är det kalas hos min käre broder som fyllde 35 år i onsdags och ikväll är det svensk premiär för säsong två av Sherlock. Missa för guds skull inte det!

Kommentarer
Postat av: Elvira

Har beställt 1 & 2 säsongen av Sherlock via Amazon, så jag hoppas på att få det lagom till nästa vecka. Längtar så efter att börja titta!

2012-02-04 @ 15:53:19
URL: http://youngfoolishhappy.blogg.se/
Postat av: moa

Svar: Vill inte dra ner på stämningen men det verkar nog vara mycket finare än vad det är. Eller, Dublin är fint, men jag vill inte vara här. Vet inte vart jag vill vara... helst hos dig. För så här dåligt har jag inte mått på länge. Helvete vad jag saknar dig.

2012-02-05 @ 00:23:14
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: moa

(Åh, lät som värsta satmaran. Förlåt.)

2012-02-05 @ 00:24:26
URL: http://noparty.blogg.se/
Postat av: Elvira

(sv) Jag har beställt dvd:er & blu-rays därifrån tre ggr nu, och tycker det fungerar riktigt bra. Det tillkommer ju lite i frakt (summan verkar variera beroende på hur mycket man beställer för), men leveranstiden är rätt kort. Har jag haft riktig tur har jag fått varorna samma vecka som jag beställt dem.

2012-02-05 @ 15:00:33
URL: http://youngfoolishhappy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0